härliga nyheter

Sommaryoga nyayurveda 2014thailand 2015

Tänk vad saker och ting kan förändras. Jag visste vekligen åt vilket håll jag var på väg. Jag skulle sälja mitt älskade Andrum och gå vidare. Och plötsligt ändrades riktningen. Jag kommer att driva kvar Andrum . Från Luxemburg . Låter ju knepigt kanske men det ska fungera. Jag har fått tag på 2 fina yogalärare som kommer att undervisa och fortsätta med kurserna. Det innebär också lite nyheter och det är aldrig fel. Att förändra, utveckla och våga nytt.

Det känns bra, spännande men framförallt så behöver jag inte släppa helt. Och så kan jag dyka upp  lite då och då som gumman i lådan och vara gästlärare,ha workshops och kolla läget. Underbart.

Det där med att släppa taget ……..ibland är det  svårt. Speciellt när gäller positiva saker som man mår bra av, som ger energi och kraft. Andrum har gett mig energi och kraft, fått mig att utvecklas och jag har lärt mig oerhört mycket. Den erfarenheten bär jag med mig vidare såklart. Det gör att jag inte är så himla rädd att starta upp på samma sätt i Luxemburg, eller till och med starta upp på ett nytt sätt.

Så riktigt ännu släpper jag inte taget. På måndag börjar en ny omgång med sommaryogakurser, 2 gratis yoga kvällar med Tessan och Freija- de nya lärarna, Ayurvedaföreläsning med min underbara yogakollega och vän Viviann Nyberg.

Så jag skull nog mera säga att………. i am the flow

Helenas iPhone bilder 3065

 

Kommentera